GMHUB


Hub Kereta/Motor Sewa GoGreenMatrix (GMHUB) adalah program untuk melahirkan usahawan kereta/Motor sewa yang berpendapatan RM60,000 hingga RM80,000 sebulan di bawah jenama GoGreenMatrix dengan modal RM300 setahun.

Siapa Patut Daftar?

Mereka yang ingin jana pendapatan RM60,000 hingga RM80,000 sebulan sebagai usahawan kereta sewa GoGreenMatrix dan tinggal berdekatan lokasi di bawah.

 1. Lapangan Terbang.
 2. Stesen bas. 
 3. Stesen keretapi 
 4. Jeti
 5. Bandar utama di Malaysia.
Pejabat GoGreenMatrix di Kota Warisan, Sepang, Selangor.

Objektif

Berikut merupakan antara objektif yang peserta akan capai dalam masa 3 tahun.

 1. Urus 40 unit kereta sewa (sendiri/pajak).
 2. Pendapatan RM60,000 – RM80,000 sebulan.
 3. Keuntungan bersih minima 15% sebulan.
 4. Ada 3 orang pekerja.
 5. Mampu beli rumah bernilai RM1 juta.
 6. Ada simpanan emas 1 Kg.
 7. Konsisten berzakat, sedekah dan bayar cukai.

Kelebihan Program

 1. Peserta dapat sistem tempahan kereta/motor sewa online bernilai RM3,000.
 2. Bimbingan selama setahun bernilai RM1,000.
 3. 10 video tutorial bernilai RM1,000.
 4. 1,000 gambar/video pemasaran bernilai RM500
 5. Group support Whatsapp selama setahun bernilai RM1,000.
 6. Dokumen sewa dan perjanjian pajakan digital bernilai RM1,000.
 7. Kemudahan CTOS bernilai RM5,000 setahun.
 8. Diskaun insuran kereta sewa P2P Allianz 5%.
 9. Peluang mendapat kereta pajak secara percuma.
 10. Sokongan lebih 1,000 rakan niaga seluruh Malaysia.

Tiada kereta/motor boleh daftar?

Boleh, anda boleh sewakan kereta/motor peserta lain dan dapat komisen minima 10%. Sekiranya tempahan sudah konsisten dan anda sudah yakin, maka anda boleh beli kereta/motor sendiri atau ambil kereta/motor pajak.

Apa lagi bayaran yang dikenakan?

 • Yuran penyertaan RM300 setahun.
 • Tempahan dari GoGreenMatrix, anda dapat 80% daripada bayaran sewa.
 • Tempahan dari pemasaran anda sendiri, GoGreenMatrix ambil 1% royalti dari bayaran sewa.

Kadar Sewa

Kadar sewa dalam platform GoGreenMatrix adalah berdasarkan persetujuan semua peserta dan seragam seluruh Malaysia (Kecuali Langkawi & Labuan). Tujuan supaya tiada isu buang harga di antara peserta. Walau bagaimanapun peserta boleh berikan diskaun mengikut bajet pelanggan melalui pemberian kod kupon khas.

Testimoni

Arbani Aman
Muhammad Basir Abu Bakar
Hendrick Maton
Meszarni Meserom
Syed Mohd Sulaiman

Syarat Penyertaan

 1. Keahlian sebagai GMHUB hanya sah dengan syarat peserta telah membayar yuran pendaftaran sebanyak RM300 untuk tahun pertama.
 1. GMHUB boleh menyambung keahlian untuk tahun seterusnya dengan membayar yuran tahunan sebanyak RM300 dalam masa 30 hari sebelum tarikh tamat keahlian. Kegagalan GMHUB membayar yuran tahunan dalam masa 30 hari selepas tarikh yang ditetapkan tanpa sebarang sebab yang munasabah maka keahlian GMHUB boleh terbatal secara automatik.
 1. GMHUB dibenarkan menggunakan jenama GoGreenMatrix seperti pemasangan papan tanda, penggunaan kad perniagaan, brosur, baju dan bahan-bahan pemasaran yang lain selagi masih mejadi GMHUB yang sah. GMHUB perlu memaklumkan dan mendapat persetujuan bertulis daripada pihak pengurusan GoGreenMatrix terlebih dahulu untuk memastikan penggunaan logo dan jenama adalah mengikut spesifikasi yang ditetapkan oleh GoGreenMatrix.
 1. GMHUB yang terbatal keahlian tidak dibenarkan lagi menggunakan jenama GoGreenMatrix sehingga keahliannya di sambung semula. GoGreenMatrixberhak mengambil tindakan undang-undang sekiranya GMHUB yang terbatal keahlian masih menggunakan jenama GoGreenMatrix tanpa kebenaran.
 1. Sekiranya tempahan datangnya dari kempen pemasaran GMHUB samada secara online atau offline maka GoGreenMatrix akan mengambil 1% royalti daripada setiap pembayaran yang diterima.
 1. Sekiranya tempahan datangnya daripada kempen pemasaran GoGreenMatrix, maka GoGreenMatrix akan mengambil komisen sebanyak 20% daripada bayaran yang diterima.
 1. GMHUB diwajibkan menjaga nama baik GoGreenMatrix. Sekiranya terdapat aduan tentang perkhidmatan GMHUB yang tidak memuaskan secara sengaja, maka GoGreenMatrix berhak membatalkan keahlian GMHUB serta-merta.
 1. GoGreenMatrix akan menyediakan segala bantuan sokongan seperti latihan dan sistem bagi memudahkan GMHUB menjalankan urusniaga. Sebagai balasan GMHUB perlu mematuhi segala syarat yang telah ditetapkan oleh GoGreenMatrix.
 1. GMHUB boleh menarik diri pada bila-bila masa dengan menghantar surat rasmi kepada admin@gogreenmatrix.com. Yuran pendaftaran tidak akan dikembalikan sekiranya GMHUB menarik diri selepas 30 hari pendaftaran. Segala aset GoGreenMatrix hendaklah dikembalikan kepada GoGreenMatrix dalam masa 30 hari.
 1. Sekiranya terdapat sebarang perubahan tentang syarat yang dinyatakan di atas, GoGreenMatrix akan memaklumkan kepada GMHUB terlebih dahulu dan mendapat persetujuan bersama sebelum dilaksanakan.

Macamana Nak Daftar?

Ikut 3 langkah di bawah.

 1. Buat bayaran RM300 ke Maybank : 511065549827 Green Matrix Services
 2. Isi borang pendaftaran ini ==> KLIK SINI
 3. Selesai langkah 1 & 2 ==> KLIK SINI

Lepas Daftar Apa Kena Buat?

 1. Masuk Whatsapp group khas untuk latihan.
 2. Selesaikan tutorial yang telah diberikan.
 3. Hadir coaching Zoom pada Isnin 9 malam.

Selesai langkah di atas, anda akan diberikan pautan untuk masuk group Whatsapp utama dan boleh bermula.