CATALYST SUCCESS STORY (SYANARISSA)

Salam pos kali ini saya nak kongsi kisah salah seorang kenalan saya iaitu Puan Syanarissa. Asalnya beliau adalah pekerja sebuah bank, namun selepas melahirkan anak, beliau tidak dapat fokus kepada kerjanya di bank.

Selepas berfikir panjang beliau ambil keputusan untuk berhenti kerja dan meneruskan pengajian ke peringkat ijazah sarjana (Master). Ketika belajar, beliau mula menceburkan diri dalam bisnes online.

Pada hujung tahun 2019 beliau ternampak rakannya berkongsi tentang program AIA Elite Academy. Setelah berfikir masak-masak beliau ambil keputusan untuk menyertai program Elite Academy.

Beliau diterima masuk pada Mac 2020. Di dalam program berkenaan beliau ditawarkan pendapatan sebanyak RM9,000 sebulan dengan syarat membuat jualan RM2,000 sebulan.

Alhamdulillah sejak menyertai program AIA Elite Academy beliau berjaya menjana pendapatan (bonus + komisen) sehingga RM20,000 sebulan. Beliau banyak berkongsi tentang kepentingan takaful di Instagramnya.

Majoriti pelanggannya adalah kawan-kawan yang mengenalinya. Nasihat beliau sekiranya ingin berjaya dalam bidang ini, ianya mestilah dilakukan dengan penuh yakin. Berikut merupakan video penuh perkongsian beliau.

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui tentang program AIA Elite Academy, boleh Whatsapp sini 0128752002 atau wa.me/60128752002.