RAHSIA CIKGU SEKOLAH BUAT SALES RM600K SEBULAN

Kali ini kita bawakan Kisah kejayaan seorang pendidik berjaya mencapai jualan sebanyak RM600K sebulan walaupun secara part time sahaja. Beliau merupakan Cikgu Zuhairi berusia 34 tahun dan menetap di Alor Gajah Melaka.

Beliau menceritakan bagaimana beliau yang mempunyai masalah kulit muka yang berjerawat sehingga mencuba bermacam macam produk namun tiada satu pun yang berkesan. Sehingga beliau mencuba produk dari Eskayvie iaitu Redianze Platinum yang dijual di farmasi ketika itu.

Beliau bernasib baik kerana Redianze Platinum sangat berkesan dan dapat mengurangkan masalah kulit muka beliau. Namun beliau pernah terputus bekalan dan sangat sukar untuk mendapatkan produk tersebut di farmasi.

Sehingga beliau sanggup mencari di merata rata tempat untuk mencari stokis atau ejen yang menjual produk Eskayvie. Beliau bertuah kerana terjumpa seorang stokis yang menjual produk Eskayvie. Dari situ, beliau tidak membuang masa dan terus berminat mendaftar menjadi seorang stokis Bersama Eskayvie.

Beliau sangat teruja kerana keberkesanan produk tersebut . Dari mengamalkan sendiri produk tersebut sehingga berjaya menyertai Eskayvie sebagai stokis dan berhasil menjana pendapatan sampingan.

Selepas 2 tahun menyertai Eskayvie, pada tahun 2020 Eskayvie melancarkan Sistem Nexus yang membuatkan beliau terpaksa bermula dari bawah atau dari kosong. Namun itu tidak mematahkan semangat beliau untuk terus berjaya mencipta kejayaan.

Namun beliau nampak perbezaan yang besar berbanding sistem lama dan yang sekarang. Dalam masa 2 tahun beliau berjaya merekrut dua ribu ejen di bawah beliau. Bulan pertama beliau sudah mencapai beberapa penghargaan bersama eskayvie dan team beliau sehingga mencapai jualan tertinggi iaitu sebanyak RM600K sebulan.

Beliau tidak menyangka kerana berjaya memperolehi pendapatan yang banyak malah berbangga melihat team beliau turut merasa kejayaan bersama beliau. Beliau berhasrat akan dapat melahirkan lebih ramai lagi usahawan dan membantu mereka menjana pendapatan sampingan yang lumayan bersama Eskayvie.

Berminat nak jadi usahawan Eskayvie, klik butang di bawah.

KLIK SINI wasap.my/60128770755/Eskayvie