Wahi Abd Rashid

CONSULTATION BISNES KERETA SEWA

Salam saya menerima terlalu banyak mesej daripada orang ramai yang mahu belajar selok-belok bisnes kereta sewa daripada saya. Untuk makluman sebelum ini saya pernah menyediakan khidmat consultation bisnes kereta sewa kepada seorang client.

Client berkenaan adalah seorang guru dan beliau baru memulakan bisnes kereta sewa, tetapi disebabkan beliau tiada pengalaman dan tidak tahu dengan siapa boleh rujuk maka banyak masalah yang beliau terpaksa hadapi. Dipendekkan cerita beliau meminta saya memberikan khidmat consultation kepadanya.

Saya bersetuju dan mengenakan yuran sebanyak RM2,000 untuk tempoh consultation selama 3 bulan. Sepanjang tempoh berkenaan beliau boleh bertanya sebarang soalan tentang bisnes kereta sewa dan saya akan menjawabnya dalam bentuk video.

Daripada khidmat consultation berkenaan, bisnes kereta sewa beliau berkembang daripada 2 buah kereta meningkat kepada 19 buah kereta. Sebenarnya sesi consultation berkenaan saya sudah lama tidak buat kerana saya banyak fokus mengajar licensee saya sendiri.

Sungguhppun begitu saya menerima banyak pertanyaan daripada orang ramai yang mahu belajar bisnes kereta sewa terus dengan saya. Sehubungan itu saya buka kembali khidmat consultation bisnes kereta sewa kepada mereka yang berminat. Berikut merupakan khidmat yang saya berikan.

 1. One on one video call coaching selama 3 jam bersama saya.
 2. Keahlian Facebook group khas, peserta boleh bertanya sebarang soalan tentang bisnes kereta sewa dalam facebook group berkenaan dan saya akan menjawabnya dalam bentuk video.
 3. Semua ebook panduan bisnes kereta sewa bernilai RM500.
 4. Group whatsapp sokongan.
 5. Contoh-contoh dokumen bisnes kereta sewa.

YURAN

 • RM2,000 seorang.

JANGKAMASA

3 bulan.

KUOTA

10 peserta setiap batch (3 bulan).

SYARAT-SYARAT

 1. Terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja.
 2. Sudah atau baru hendak memulakan bisnes kereta sewa.
 3. Khidmat nasihat adalah berdasarkan pengalaman Tuan Wahi Abd Rashid.
 4. Kejayaan peserta adalah bergantung kepada komitmen masing-masing.
 5. Tiada pemulangan wang untuk khidmat consultation yang diberikan.

BAGAIMANA NAK DAFTAR?

 1. Buat bayaran RM2,000 ke Maybank : 511065546972 (Green Matrix Enterprise Travel & Tours Sdn Bhd. Email : payment@gogreenmatrix.com.
 2. Isi borang pendaftaran di SINI.
 3. Kami akan hubungi anda dalam tempoh 48 jam selepas pendaftaran. Sekiranya ada pertanyaan boleh Whatsapp di sini +60182024923.
Analytic Code