SEWA KERETA KEPADA PELAJAR JANA INCOME RM20K SEBULAN

Tuan Iskandar Fairuzhazi Md Nor

Tuan Iskandar Fairuzhazi ni merupakan licensee Green Matrix dan beroperasi di bawah jenama Mycampus di Uniten. Beliau menyertai Green Matrix pada tahun 2016. Ketika itu beliau sebenarnya sedang mencari apa-apa peluang untuk menambah pendapatan.

Tuan Iskandar Fairuzhazi (kanan sekali) hadir coaching pada tahun 2016.

Tujuannya adalah untuk menampung belanja perubatan ibunya yang disahkan mengidap kanser tahap 4. Sungguhpun begitu, Tuhan lebih menyayangi ibunya di mana arwah menghembuskan nafas terakhir pada tahun yang sama. Selepas kematian ibunya, beliau terus fokus dengan bisnes kereta sewa.

Walaupun sibuk dengan kerja-kerja hakiki (beliau masih bekerja makan gaji), beliau cuba menggunakan masa yang terluang untuk fokus kepada bisnes kereta sewa. Hasil usahanya yang berterusan, mula membuahkan hasil.

Kini beliau mempunyai 15 kereta sewa dan menjana pendapatan lebih RM20K sebulan. Bagi membantunya mengurus bisnes kereta sewa, beliau menawarkan kepada mana-mana pelajar yang berminat bekerja dengannya secara sambilan.

Tuan Iskandar Fairuzhazi (no 6) berjaya jana RM23K pada Jan 2019

Apabila bertanya adakah bisnes kereta sewa bersama Green Matrix membantunya, beliau menjawab sangat membantu, apa yang lebih menyeronokkan beliau juga dapat membantu kawan-kawannya menjana pendapatan sampingan.

Sebarang pertanyaan, jemput sertai group telegram ini ==> KLIK SINI.