DARI PENGALAMAN TERHASILNYA KEJAYAAN

Kali ini kita berkongsi kisah dari pengalaman beliau sendiri sehingga bagaimana beliau berjaya mencipta kejayaan menjadi Leader Eskayvie. Beliau dimaksudkan ialah Puan Sharifah Hanina, 42 tahun, seorang guru dan berasal dari Kuala Terengganu.

Sebelum mengenali Eskayvie, dulu beliau pernah disahkan sebagai close contact kepada pesakit covid19. Beliau sangat risau dengan keadaan beliau sendiri dan juga keluarga beliau. Dengan itu beliau cuba mencari ikthiar bagi mengurangkan kesan sampingan sehingga beliau sanggup mencari produk kesihatan melalui google dan beliau terjumpa satu video testimoni produk Eskayvie dari pesakit Covid19 itu sendiri. Bermula dari situ beliau terus mencuba sendiri produk Eskayvie iaitu Diffenz sehingga ia menampakkan kesan yang sangat positif kepada beliau dan keluarga.

Selama bekerja sebagai seorang pendidik, tidak dinafikan beliau memang berminat untuk berniaga. Namun beliau tidak menyangka dengan hanya memuat status di telefon mengenai Diffenz dan berkongsi kisah pengalaman keluarga, saudara mara dan sahabat beliau yang menghidap Covid19 telah memberikan kesan yang memuaskan terhadap produk Diffenz. Itu membuatkan beliau perlu berkongsi dan menyebarkan kebaikan Diffenz tersebut kepada ramai orang.

Pengalaman beliau di kuarantin menguatkan lagi semangat beliau untuk berkongsi kebaikan Diffenz ditambah dengan testimoni dari kelurga terdekat dan sahabat yang mempunyai pengalaman Covid19.

Beliau mula menyertai Eskayvie pada September 2021 dengan hanya menjadi ejen sahaja. Beliau hanya membeli untuk diri sendiri dan ahli keluarga dan mula memperkenalkan produk tersebut kepada kawan – kawan yang positif Covid19. Melihat kesan yang sangat memuaskan, dari situ beliau tekad untuk menyebarkan kebaikan Diffenz yang sangat memberi manfaat kepada semua sama ada dari segi kesihatan ataupun menjana pendapatan dengan Eskayvie.

Pada bulan pertama penyertaan, beliau tidak menyangka jualan mencecah 10 ribu, bulan ke-dua 17 ribu dan masuk bulan ke-tiga jualan beliau mencecah 73 ribu. Malah mendapat bonus pada bulan pertama dengan jumlah 4 angka. Dari niat menolong atau berkongsi kebaikan Diffenz sehingga mencapai jualan yang tidak beliau duga sama sekali.

Beliau sangat bersyukur dengan pencapaian beliau walaupun beliau mengakui tidak mahir menggunakan teknologi online untuk memperkenalkan produk Diffenz seperti Facebook atau Tiktok namun bukan penghalang untuk beliau berkongsi dan tidak patah semangat. Malah mengakui semenjak menyertai Eskayvie, ia dapat menambahkan dan dapat menjana pendapatan sampingan.

Akhir sekali, beliau berharap dan bertekad membantu keluarga, saudara mara dan sahabt belliau berkongsi kebaikan produk Eskayvie dan membantu mereka dari masalah kewangan dengan menjana pendapatan sampingan dengan produk Eskayvie. Beliau sangat berterima kasih kepada Eskayvie kerana memberi inspirasi kepada beliau yang telah melepasi target beliau sendiri. Teknik dari berkongsi pengalaman sehingga mencapai kejayaan yang tidak diduga oleh beliau sendiri.

Apa tunggu lagi. Jom join Eskayvie! KLIK SINI wasap.my/60128770755/Eskayvie