JUAL BAJU BOLEH JANA INCOME RM1 JUTA SEBULAN

Tuan Suffian Sulaiman pemilik jenama Sabella

Tuan Suffian Sulaiman merupakan salah seorang pemilik jenama Sabella yang fokus menjual baju wanita. Keistimewaan baju yang dikeluarkan oleh syarikatnya adalah ianya boleh dipakai tanpa perlu digosok.

Salah satu design baju yang dijual oleh Sabella.

Bagaimana Beliau Berjaya Buat Jualan RM1 Juta Sebulan?

Menurutnya beliau menggunakan sistem dropship, di mana sesiapa yang berminat untuk menjadi agen dropship boleh mendaftar dengan syarikatnya. Pendaftaran adalah percuma. Setiap jualan produk, agen dropship boleh dapat komisen sehingga RM15.

Syarikat beliau akan menyediakan latihan, group support dan bahan-bahan pemasaran secara percuma. Agen-agen yang berjaya mencapai sasaran jualan akan diberikan pelbagai insentif. Bisnes ini sesuai untuk suri rumah yang ingin menambah pendapatan. Agen dropship tidak perlu menyimpan stok di mana syarikatnya akan menguruskan penghantaran.

Setakat ini ada agen dropship yang berjaya menjana pendapatan sehingga RM80K sebulan. Apa yang membuatkan beliau berjaya adalah, beliau ikhlas membantu agen-agennya menjana pendapatan bagi menampung kos sara hidup yang semakin meningkat.

Beliau masih memerlukan agen dropship seluruh Malaysia. Sekiranya anda berminat boleh hubungi syarikatnya +60105024522 atau melawat facebook pages syarikatnya Sabella.