Wahi Abd Rashid

RM15K : Duit Sambil Tidur

Sekiranya bermanfaat, Kongsikan Artikel Ini..

Assalamualaikum dan salam hormat, terima kasih kerana sudi melawat link ini. Untuk makluman saya baru menyiapkan satu ebook yang menerangkan bagaimana saya berjaya menjana pendapatan RM15K sebulan sambil tidur.

Sambil tidur bukan bermakna saya hanya tidur dan wang masuk secara automatik. Maksud saya, buat kerja sekali, dan ia akan menjana pendapatan pasif secara berterusan walaupun saya sedang tidur.

Ebook berkenaan adalah dalam bentuk modul yang mengandungi video + ebook + support group coaching. Modul berkenaan menerangkan tentang teknik penulisan buku, ebook, penghasilan blog, rakaman video dan pemasaran internet. 

Kandungan modul agak banyak dan akan ditambah dari masa ke semasa. Anda boleh belajar pada bila-bila masa yang anda suka. Sekiranya ada soalan boleh bertanya di dalam support group yang saya sediakan.

TAK ADA PENGALAMAN?

Sekiranya anda seorang yang buta IT, tidak ada pengalaman menulis buku, ebook, merakam video dan sebagainya, maka anda tak perlu bimbang kerana saya sendiri pun bermula dari kosong.

Apa yang penting beri sedikit masa untuk belajar sedikit-demi sedikit. Insya Allah saya akan tunjukkan kepada anda berdasarkan pengalaman yang saya ada.

Tiada had masa untuk belajar. Anda boleh baca ebook dan tonton video tutorial yang saya sediakan pada bila-bila masa yang anda suka. Support group disediakan seumur hidup.

KOMEN PEMBACA

Berikut merupakan komen pembaca ebook yang baru saya siapkan.

“Begitu teliti dan jelas – Nur Hazwani”

Nur Hazwani2

“Sangat puas hati – Rauzan Juhan”

Rauzan

“Mudah difahami – Faridah Hanif”

Faridah Hanif

Rugi siapa tak sign up awal – Puan Junaidah Amir

Junaidah Amir

HARGA

Sekiranya anda BAYAR SEKARANG, anda hanya perlu bayar RM50 sahaja (kuota terhad). Harga akan dinaikkan kepada RM100 pada bila-bila masa apabila kuota sudah mencukupi.

JAMINAN PEMULANGAN WANG

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan kualiti modul berkenaan, sila beritahu saya dan wang anda akan dipulangkan serta-merta.

BAGAIMANA NAK DAPATKAN?

Langkah 1

Buat bayaran RM50 kepada salah satu akaun berikut;

Bank

Nama Pemegang Akaun

No. Akaun

Maybank

Green Matrix Services

511065549827

Cimb

8601277026

Email : sales@wahiabdrashid.com

Langkah 2 

Isikan borang berikut

Langkah 3

Tunggu sebentar dan anda akan diberikan link untuk masuk di dalam support group khas.

Sekiranya bermanfaat, Kongsikan Artikel Ini..

One Thought on “RM15K : Duit Sambil Tidur

  1. MINAT

Leave a Reply

Analytic Code
%d bloggers like this: