JUAL JERUX JE BOLEH JANA INCOME RM300K SEBULAN.

Tuan Megat Shaifulreza Ab Shukor pengasas The Famous Jerux Liur Leleh House.

Tuan Megat ni dulu asalnya dari keluarga yang susah, beliau tidak belajar tinggi. Demi mencari rezeki macam-macam kerja dia buat, malangnya duit memanjang tak ada. Satu hari beliau dapat idea untuk mulakan bisnes jeruk.

Mula-mula beliau sangat struggle dengan perniagaan berkenaan, beliau dan isteri terpaksa bersengkang mata semata-mata untuk menyiapkan stok jeruk untuk dijual pada keesokan harinya. Pernah satu ketika jari isterinya terluka akibat keletihan. Namun beliau kuatkan semangat demi untuk mengubah nasib keluarganya.

Usahanya mula membuahkan hasil. Pendapatan hasil jualan jeruk semakin lama semakin meningkat. Duit yang beliau dapat, beliau laburkan sedikit untuk menambah ilmu. Hasil daripada ilmu yang beliau pelajari, beliau gunakan untuk bangunkan sistem stokis dan agen.

Hasilnya pendapatan jualan jeruk beliau meningkat sehingga menjana pendapatan RM300K sebulan. Siapa sangka jual jeruk saja boleh jana pendapatan sehingga 6 angka sebulan. Beliau masih lagi komited untuk mengembangkan perniagaannya.

Buat masa ini beliau menawarkan peluang perniagaan kepada sesiapa yang ingin menjadi agen produk jeruknya. Setakat ini ada agen yang sudah menjana pendapatan RM34K sebulan hasil jualan produk jeruknya. Sekiranya anda berminat boleh hubungi syarikat beliau di sini +60102999294.