Wahi Abd Rashid

APA TU BKS300?

APA ITU BKS300?

BKS300 stand for BISNES KERETA SEWA DENGAN MODAL RM300 SEBULAN. Kenapa kena bayar RM300 sebulan? Sesiapa pun boleh mulakan bisnes kereta sewa. Tetapi mereka akan menghadapi masalah berikut.

1. Pelanggan yang datang tak berkualiti, pelanggan macam ni nak sewa murah-murah, bila ada masalah tak nak bertanggungjawab. Silap-silap pelanggan ni curi kereta.

2. Income pula suam-suam kuku, nak buat marketing tak tahu, masuk kelas spend ribu-ribu dekat Google Adword dan FB Ads, tapi kos iklan makin naik, sales makin menurun.

3. Bila dapat booking banyak, nak ambil kereta orang lain, macam-macam songeh pula, silap hari bulan kena maki dengan customer sebab kualiti servis tak sama.

4. Bila ada masalah, tak tahu nak tanya siapa, tak ada mentor yang boleh guide cara betul buat bisnes. Terpaksa la langgar dinding, orang kata try & error.

JOIN BKS300 APA PESERTA DAPAT?

1. Tak payah buang duit puluh-puluh ribu untuk bina laman web. Green Matrix dah sediakan website GOGREENMATRIX.COM. Setiap peserta akan dapat akaun khas yang boleh terima booking secara online. Pelanggan boleh bayar online samada guna kad kredit/debit atau online transfer. Confirm jimat RM30K kat sini.

2. Latihan, peserta akan diberikan latihan samada melalui live video dalam group khas dan juga monthly meet up.

3. Bantuan pemasaran, peserta tak perlu pening kepala nak setting iklan pemasaran, semuanya akan dilakukan oleh Green Matrix. Peserta hanya fokus sediakan kereta deliver kereta saja.

4. Coaching pembelian hartanah minima RM500K. Peserta akan dibantu supaya bankable untuk pembelian hartanah minima RM500K dalam masa 12 bulan.

Amacam berbaloi tak program ni? Untuk info percuma boleh masukkan nama dan email melalui link ni.

==> http://bit.ly/2smj3K7
==> http://bit.ly/2smj3K7
==> http://bit.ly/2smj3K7

Comments are closed.

Post Navigation

 
Analytic Code